Zimonjić ubedljivo, Jelena ispala

Izvor: B92, 24.Jun.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić ubedljivo, Jelena ispala

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra plasirali su se u drugo kolo Vimbldona u konkurenciji parova.

Oni su lako pobedili Portugalca Frederika Žila i Rubena Ramiersa Idalga iz Španije sa 6:2, 6:1.

Manje uspeha imala je Jelena Janković, koja je u paru sa Anastasijom Pavljučenkovom izgubila od Sabine Lisiciki i Samante Stosur sa 6:3, 6:1. Jelena je i u singlu ispala u prvom kolu, od Marije Hose Martines >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sančes.

U drugoj rundi Zimonjić i Lodra će igrati sa Somdevom Devarmanom i Keijem Nišikorijem, koji su dobili Rajnera Šutlera i Aleksandera Vaskea sa 6:7, 6:3, 6:2.

Žil i Ramires Idalgo nisu dugo odolevali favoritima sa druge strane mreže, već u ranoj fazi prvog seta Zimonjić i Lodra napravili su brejk i do kraja su rutinski priveli set kraju.

Slični scenario viđen je i u drugom setu – šesti nosioci su na početku stvorili brejk viška i do kraja nisu imali problema da zabeleže trijumf. Počasni gem Idalgo i Žil uzeli su u finišu, da bi potom Zimonjić i Lodra završili posao.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.