WTA: Veliki pad Jelene Janković

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA: Veliki pad Jelene Janković

Bivša najbolja teniserka sveta Jelena Janković nastavila je pad na WTA listi i sada je 138. na svetu, što je za čak 18 mesta slabiji plasman nego prošle nedelje, a za jedan korak nazadovala je i srpski broj jedan Aleksandra Krunić - na 54.

Slabiji plasman u odnosu na prošlu listu imaju i preostale dve srpske teniserke iz Top 200, Ivana Jorović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je 195 (-1), a Nina Stojanović 197 (-7).

Među 10 najboljih nije bilo pomeranja, Simona Halep drugu nedelju zaredom je prva, ispred Garbinje Muguruze i Karoline Pliškove.

Vredi pomenuti i da je Marija Šarapova titulom u kineskom Tjanđinu skočila za čak 29 pozicija na 57.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Nina Janković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WTA: Halepova i dalje prva, veliki skok Šarapove

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2017

Rumunska teniserka Simona Halep ulazi u drugu nedelju vladavine na WTA listi, na kojoj među 10 najboljih teniserki sveta nije bilo promena. Marija Šarapova napredovala je 29 pozicija, a najbolje plasirana srpska teniserka je Aleksandra Krunić koja zauzima 54. poziciju na WTA listi...Tokom prethodne...

Nastavak na N1 televizija...

NOVA WTA LISTA: Sve naše igračice u Top 200 zabeležile veći ili manji pad (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2017

Jelena Janković u odnosu na prošlu nedelju otišla 18 mesta niže...Objavljena je najnovija WTA lista, na kojoj su naše najbolje teniserke zabeležile manji ili veći pad. Tako je nekadašnja..najbolja teniserka sveta Jelena Janković nastavila silaznom putanjom i sada je 138. - a na svetu, što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.