USO: Kraj za Jelenu Janković!

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2016, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USO: Kraj za Jelenu Janković!

Jelena Janković je stigla do drugog kolo US Opena, ali dalje nije mogla. Posle Ane Ivanović i Aleksandre Krunić koje su pale u prvom, Jelena je morala da položi oružje u drugom kolu.

Nepremostiva prepreka za popularnu Džej Džej, bila je devojka iz Španije, Karla Suarez Navaro. Krajnji rezultat, 2:0 po setovima 6:1, 6:4 dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << govori o dešavanjima na terenu.

Karla Suarez Navaro će u narednom kolu igrati protiv bolje iz duela Bek (Nemačka) vs Vesnina (Rusija). Jelena je jako loše počela meč. Ništa joj nije polazilo za rukom, a devojka iz Španije je to znala da kazni i da za tili čas stigne do vođstva od 1:0.

U drugom setu, Jelena je delovala mnogo bolje. Igralo se po principu poen za poen. Set za set. Obe teniserke su čuvale svoj servis. Ali, u samoj završnici, Karla je napravila brejk, dobila meč sa 2:0.

Nešto ranije, ispao je Tipsarevič, ranije Ana Ivanović i Aleksandra Krunić. Sada i Jelena Janković. Ostali su Viktor Troicki i Novak Đoković.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.