Srbija nemoćna protiv Slovačke

Izvor: Danas, 10.Feb.2013, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nemoćna protiv Slovačke

Sve se urotilo protiv Fed kup reprezentacije Srbije uoči meča prvog kola svetske grupe sa Slovačkom u niškom „Čairu“, od koje je poražena nakon velike borbe. Nakon što su Jelena Janković i Ana Ivanović morale da otkažu učešće zbog povreda, Bojana Jovanovski iz istog razloga nije mogla da da sve od sebe i poražena je u oba singl meča, dok je Danijela Hantuhova juče pobedila Vesnu Dolonc sa 2:0 (6:3, 6:2) i tako donela svom timu plasman u polufinale ovog takmičenja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

WTA lista: Ivanović 13, Janković 25, Jovanovski 39.

Izvor: Press, 11.Feb.2013, 12:25

Isti napredak ostvarila je i Jelena Janković koja se pomerila na 25. mesto sa 1.631 bodom, dok je Bojana Jovanovski zadržala 39. poziciju sa 1.370 bodova. Vesna Dolonc je pokvarila plasman za jedno mesto i sada je 93. sa 712 bodova...Poredak vodećih teniserki na listi je nepromenjen, odnosno Beloruskinja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.