Novak čeka Janka, Viktor na Congu

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak čeka Janka, Viktor na Congu

Jelena Janković i Ana Ivanović slobodne u prvom kolu, a Bojana Jovanovski igra sa Andreom Petković

U Majamiju je u ponedeljak obavljen žreb za ATP i VTA Masters turnir, na kom u muškom delu turnira trofej brani

Novak Đoković.

On će kao prvi nosilac i branilac titule biti slobodan u prvom kolu, a u drugom ga čeka bolji iz duela između Žila Milera ili Lukaša Rosola. Novak se još nije sastajao ni sa jednim od ove dvojice igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a na teren će prvi put izaći u drugom kolu, u noći između petka i subote.  Novak u svojoj polovini žreba nema opasnijih protivnika, tu su Felisijano Lopez, Aleksandar Dolgopolov, Tomi Has i Žil Simon, dok bi eventualno četvrtfinale moglo da bude protiv Janka Tipsarevića.

Janko Tipsarević je sedmi nosilac u Majamiju i takođe će biti slobodan u prvom kolu. U drugom ga očekuje duel protiv jednog kvalifikanta ili Marinka Matoševića iz Australije, koji je u Indijan Velsu stigao do 3. kola gde je poražen od Sema Kverija i to posle više od dva i po sata borbe sa 6:7(5), 7:6(7), 5:7.

Viktor Troicki u prvom kolu igra protiv Pabla Anduhara, a ukoliko savlada Španca već u drugom kolu ga očekuje duel sa Džo-Vilfridom Congom koji je slobodan u prvom kolu.

U ženskom delu žreba Ana Ivanović je kao 12. nosilac slobodna u prvom kolu, ali je već u drugom čeka bolja iz duela između Ursule Radvanske i Anike Bek. Ukoliko uspe da preskoči ovu prepreku, Ana bi mogla da igra sa Ekaterinom Makarovom ili Svetlanom Kuznjecovom, dok bi je u 4. kolu sačekala Sara Erani.

Jelena Janković je takođe slobodna u prvom kolu, dok je u drugom očekuje duel protiv Andree Hlavackove ili mlade domaće teniserke Viktorije Duval koja je dobila specijalnu pozivnicu organizatora. Jelena bi u trećem kolu mogla da igra protiv Nađe Petrove, a u 4. kolu protiv Anđelike Kerber.

Bojana Jovanovski ćeu prvom kolu za protivnika imati Andreu Petković, a ukoliko prođe prvo kolo ide na Marion Bartoli, koja je u prvom meču slobodna.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.