Kraj za Jelenu u dublu

Izvor: RTS, 08.Mar.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Jelenu u dublu

Turnir u IndinjEn Velsu nije najbolje počeo za Jelenu Janković. Srpska teniserka je izgubila meč prvog kola dubla u kojem je nastupala sa Grkinjom Eleni Danilidu od rumunsko-španske kombinacije Begu/Sančez.

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković i Grkinja Eleni Daniludu eliminisane su na startu takmičenja u dublu na turniru u IndijEn Velsu, pošto su jutros izgubile od rumunsko - španske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kombinacije Irina Begu - Marija Martinez Sančez sa 6:2, 2:6, 10:7.

Janković takmičenje nastavlja u singlu gde je slobodna u prvom kolu, dok će joj rivalka u drugom kolu biti Amerikanka Džejmi Hempton, koja je ubedljivo nadigrala Slovenku Polonu Hercog sa 6:0, 6:1.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.