Jelena pobedom startovala u Torontu

Izvor: Studio B, 11.Avg.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena pobedom startovala u Torontu

Srpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na WTA turniru u Torontu savladavši u 1. kolu Francuskinju Karolin Garsija sa 2:0, po setovima 7:6 (7:4), 6:2.

Prvi set duela između 23. i 38. teniserke sveta protekao je u izjednačenoj borbi, ali je Srpkinja postepeno hvatala pravi ritam, prvenstveno zahvaljujući dobrim servisima, pa je zasluženo dobila taj deo igre.

U nastavku je Jankovićeva zaigrala još sigurnije, iako je odmah na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << izgubila servis, a meč je prelomila brejkom u četvrtom gemu za vođstvo od 3:1.

Do kraja susreta rutinski je čuvala prednost i još jednim brejkom bez većih problema pobedila nakon sat i 39 minuta borbe.

U 2. kolu Jankovićeva igra protiv Rumunke Simone Halep, koja je kao drugi nosilac bila slobodna na startu.

Srpskoj teniserki predstoji težak zadatak u duelu sa Halepovom, trenutno trećom na WTA listi, jer je dobila samo jedan od pet dosadašnjih međusobnih okršaja.

Turnir u Torontu igra se za nagradni fond od 2,51 milion dolara.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.