Jelena izgubila prvi set

Izvor: RTS, 21.Mar.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena izgubila prvi set

Janković - Lepčenko 0:1 (3:6, 5:2). Jelena Janković startuje na turniru premijer serije u Majamiju. U drugom koju Jelena se sastaje sa Amerikankom Varvarom Lepčenko. Meč je počeo u 17.55 časova. Ukoliko savlada ovu prepreku naša teniserka će se susresti sa boljom iz duela hrvatske teniserke Tomljanović i Špankinje Muguruza.

Najbolje rangirana srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniserka Jelena Janković postavljena je u Majamiju za sedmog nosioca, slobodna je u prvom kolu, a startni meč igra protiv Amerikanke Varvare Lepčenko trenutno 49. igračicom na VTA listi.

Jelana je dobroj formi ove godine, već je napredovala na listi. Ukoliko bude igrala na svom nivou nebi trebalo da ima problema protiv domaće teniserke. Međutim, potvrda forme mora doći na terenu. Samo maksimalno skoncentrisanom igrom može brzo doći do nastavka takmičenja.

Njih dve do sada suse sastajale samo jednom, 2012. godine u prvom kolu Rolan Garosa. Neočekivano slavila je Amerikanka sa 2:1 po setovima 7:6, 4:6, 6:4. Prava prilika za Jankovićevu da joj se revanšira za taj poraz.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jelena izjednačila

Izvor: RTS, 21.Mar.2014

Janković - Lepčenko 1:1 (3:6, 6:2, 2:0). Jelena Janković startuje na turniru premijer serije u Majamiju. U drugom koju Jelena se sastaje sa Amerikankom Varvarom Lepčenko. Meč je počeo u 17.55 časova. Ukoliko savlada ovu prepreku naša teniserka će se susresti sa hrvatskom teniserkom Ajlom Tomljanović....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.