Jelena: Moram da verujem u pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena: Moram da verujem u pobedu

Srpska teniserka Jelena Janković će se za titulu u Čarlstonu boriti protiv najbolje igračice sveta Serene Vilijams, protiv koje je do sada imala dosta uspeha, pošto je pobedila četiri puta u devet odigranih susreta.

U formi - Jelena Janković

 

"Nema tu tajni, moram da verujem u pobedu, nebitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ko je sa druge strane mreže. Ako veruješ da si bolji, onda i možeš da pobediš, u suprotnom, nemaš šansu. Neću otkrivati ključ dosadašnjih uspešnih partija protiv nje do sada, držaću karte u rukavima", rekla je Jankovićeva.

 

Ona je sa 6:4, 6:7, 6:2 pobedila Stefani Fegele u polufinalu, a protiv Serene je učinak na šljaci izjednačen (1:1).

 

"Ona je veliki šampion, jedna od najboljih, ako ne i najbolja u istoriji tenisa. Najteži je mogući protivnik, ali imala sam uspeha protiv nje do sada iako najbolje servira. Bilo bi sjajno opet osvojiti titulu u Čarlstonu, to bi u ovom trenutku za mene bilo ispunjenje sna", rekla je šampionka ovog turnira iz 2007. godine.

 

Serena Vilijams pobedila je sestru Venus u polufinalu turnira u Čarlstonu, a pred finale sa Jelenom Janković rekla je da spremno dočekuje meč za titulu.

 

"Biću spremna za Jelenu. Igrala je odlično u poslednjih, čini mi se, mesec dana. Napravila je dobar kontinuitet, pa ću morati da odigram maksimalno, očekujem zanimljivo finale", rekla je najbolja teniserka sveta.

 

Poslednji put, sastale su se na Olimpijskim igrama prethodne godine, a Amerikanka je glatko dobila meč sa 6:3, 6:1. Poslednji duel na šljaci, koja je podloga i u Čarlstonu, imale su u polufinalu Rima 2010. godine, kada je Jelena bila bolja sa 4:6, 6:3, 7:6.

 

Meč za titulu je na programu od 19 časova, a direktan prenos emitovaće se na Sport Klubu plus.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.