Jasna Janković napustila “Parove”

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasna Janković napustila “Parove”

Vilu “Parova” večeras je napustila Jasna Janković.
Ona je imala najmanji broj glasova publike, a ispred nje su Saška Karan, Velja, Ejmi i Nataša Šavija sa najviše glasova publike.
“Do otvaranja trećeg mesta sam mislio da će ostati. Nedostajaće mi, ali vidim da je ona srećna, pa je glupo da je budem tužan. Malo sam u šoku, ali naša priča tek počinje”, rekao je Igor X.
“Kompleksašu, nisi pozvao gledaoce da glasaju za tvoju devojku”, rekla je Jelena Golubović, a Igor joj je uzvratio da je jadna.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parovi 2015: Jasna izbačena iz vile! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jun.2015

Još jedna ukućanka izbačena je večeras iz rijalitija Parovi 2015 odlukom publike. Slađa je osvojila najmanje SMS glasova, te je za nju igra samo deset dana pred finale završena i morala je odmah da napusti vilu...U večerašnjoj emisiji Parovi održano je još jedno izbacivanje, a Jasna Janković...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.