Janković u četvrtfinalu turnira u Bogoti

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković u četvrtfinalu turnira u Bogoti

Jelena Janković se plasirala u četvrtfinale WTA turnira u Bogoti pošto je u osmini finala savladala Gruzijku Sofiju Šapatavu sa 6:4, 6:3.
(FOTO: AP)
Bio je ovo prvi međusobni duel devete i 215. teniserke sveta, a Srpkinja je rutinski slavila nakon brejka u sedmom gemu prvog (4:3) i u petom (3:2) i devetom gemu drugog seta (6:3). Meč je trajao tačno 90 minuta.
U borbi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << polufinale Janković čeka pobednicu susreta između Lare Aruabarene iz Španije i Argentinke Paule Ormaečee. Turnir u glavnom gradu Kolumbije igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković u četvrtfinalu turnira u Bogoti

Izvor: Press, 11.Apr.2014, 10:41

Bio je ovo prvi međusobni duel devete i 215. teniserke sveta, a Srpkinja je rutinski slavila nakon brejka u sedmom gemu prvog (4:3) i u petom (3:2) i devetom gemu drugog seta (6:3).. Meč je trajao tačno 90 minuta.. U borbi za polufinale Janković čeka pobednicu susreta između Lare Aruabarene...

Nastavak na Press...

Jelena u četvrtfinalu turnira u Bogoti

Izvor: NC magazin, 11.Apr.2014

.Jelena janković nema jake protivnice na turniru u Bogoti ali ipak nije lako došla do četvrtfinala ovog turnira, na kome brani titulu. U prvom kolu bila je slobodna a u drugom se sastala sa 147. igračicom na WTA listi, Francuskinjom Matilda Johanson. Trebalo joj je više od 2 sata da dobije meč...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.