Jankovic opet izgubila

Izvor: TvojPortal.com, 23.Mar.2012, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovic opet izgubila

Tvoj portal
Jelena Janković poražena od Nemice Mone Bartel (0:6, 3:6) na startu turnira u Majamiju. Više ni zvanično nije najbolja srpska teniserka.
Nakon blamaže u Indijan Velsu i poraza od 99. teniserke na svetu, nekada prva teniserka sveta glatko izgubila i od mlade Nemice Mone Bartel.

Ne samo što je izgubila bodove za >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << plasman na WTA listi, već više neće biti ni najbolje rangirana srpska teniserka.
Jelena ima 30 poena više od Ane, ali Ivanovićevoj (16. na listi) još nisu uračunati bodovi iz Indijan Velsa.
Kako je Janković to sebi dozvolila?
Tako što je 36. teniserka na svetu počela meč furiozno, osvojila dva brejka i već za manje od 25 minuta povela sa 1:0 u setovima!
Mlada Nemica prepustila je poznatijoj protivnici samo 11 poena u prvom setu!
Jelena je bolje zaigrala u drugom delu meča, imala veliku priliku da u trećem gemu "brejkne" protivnicu i povede 2:1, ali nije uspela. Naredni gem ulio je nadu navijačima srpske teniserke da će zaigrati bolje i bar odvesti meč u treći set, ali se ni to nije desilo.
Nemica je osvojila gem, povela sa 3:1 i odbranila dve brejk lopte za vođstvo od 4:1.
Jelena je do kraja meča uspela da samo ublaži poraz. Ne nazire se kraj rasipanju ugleda i WTA bodova nekada najbolje teniserke na svetu.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.