JJ: Bila sam nervozna na startu

Izvor: B92, 21.Apr.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ: Bila sam nervozna na startu

Jelena Janković izjavila je nakon pobede protiv Anastasije Pavljučenkove da se nada da će i Ana Ivanović zabeležiti trijumf i doneti našem timu vođstvo od 2:0.

"Na početku meča bila sam nervozna i nije mi bilo lako."

"Trudila sam se da se fokusiram i vratim, a kako je vreme odmicalo, osećala sam se sve bolje. Uspela sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pobedim i donesem prvi bod Srbiji."

"Srećna sam zbog toga, nadam se da će Ana uraditi isto. Ukolio povedemo 2:0 bićemo na korak od plasmana u finale FED kupa, što je naš cilj", rekla je Janković.

Ona je dodala da nije imala zamerku na ponašanje ruske publike tokom meča.

"Publika je bila korektna, igramo u gostima i logično je da budu na njihovoj strani. Uprkos tome, imala sam podršku sa tribina i od srpskog tima. Nadam se da će pomoći i Ani", zaključila je Janković.

Teniska reprezentacije Srbije vodi sa 1:0 protiv Rusije u polufinalu Fed kupa u Moskvi, a u toku je meč izmedju Svetlane Kuznjecove i Ane Ivanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.