Indijan Vels: Jelena prošla, Ana ispala

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Mar.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijan Vels: Jelena prošla, Ana ispala

Velika pobjeda Jelene Janković u Indijan Velsu. Srpska veteranka je još jednom napravila preokret i poslije izgubljeog prvog seta dobila meč. Ovog puta za rivala je imala Amerikanku Medison Kiz. I na kraju epilog Jankovićeva u osmini finala - 5:7, 6:4, 6:3. Šansu da napravi još jeda korak dalje i plasira se u četvrtfinale turnira Jelena će imati protiv Belinde Benčić. Švajcarkinja je više nego ubjedljivo savladala Karoliu Voznjacki - 6:4, 6:4. Karolin Garsija (Francuska) je >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << definitivno nerješiva enigma za Anu Ivanović. U Montereju (Meksiko) je srpska igračica izgubila od nje i isto se dogodilo i u noći između ponedjeljka i utorka u Indijan Velsu. Poslije nešto više od dva sata igre je izgubila sa 6:2, 5:7, 6:2. Previše je griješila, dozvoljavala rivalki previše šansi za brejk i nije uspjela da izbori plasman u osminu finala. Umjesto nje će tamo igrati Garsija i Sabina Lisicki (Njemačka). (Novosti)
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Iznerov servis - Novakova briga

Izvor: Danas, 18.Mar.2015, 00:58

Treća runda bila je preteška za Anu Ivanović, koja i ove sezone nastavlja sa partijama po principu topli-hladno. Karolina Garsija eliminisala je našu teniserku sa 2:1 u setovima (6:2, 5:7, 6:2), tako da čast srpskog ženskog tenisa na Indijan Velsu sada brani samo Jelena Janković. Ona je plasman...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.