Bogota, Jelena u polufinalu

Izvor: RTS, 11.Apr.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogota, Jelena u polufinalu

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale VTA turnira u Bogoti pošto je u četvrtfinalu savladala Laru Aruabarenu iz Španije sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:4.

Jankovićeva je zabeležila drugu pobedu u isto toliko duela protiv 182. teniserke sveta, ali je do uspeha došla posle velike borbe.

Dvadesetdvogodišnja Baskijka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pružila je snažan otpor favorizovanoj Srpkinji, koja je odlučujuće poene osvojila na servis protivnice u devetom gemu prvog (5:4) i trećem gemu drugog seta (2:1).

Kvalitetnija i iskusnija srpska teniserka umela je da sačuva prednost i na kraju zasluženo trijumfuje posle jednog sata i 24 minuta igre.

Jankovićeva u borbi za finale igra protiv 79. sa VTA liste, Južnoafrikanke Šanel Šipers, koja je pobedila Lurdes Dominges Lino iz Španije sa 6:2, 6:1.

U drugom polufinalu sastaju se Amerikanka Vanija King i Francuskinja Karolin Garsija.

Turnir u glavnom gradu Kolumbije igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković u polufinalu turnira u Bogoti

Izvor: Politika, 11.Apr.2014

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale VTA turnira u Bogoti pošto je večeras u četvrtfinalu savladala Laru Aruabarenu iz Španije sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:4...Jankovićeva je zabeležila drugu pobedu u isto toliko duela protiv 182. teniserke sveta, ali je do uspeha došla posle...

Nastavak na Politika...

Jankovićeva u polufinalu turnira u Bogoti

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2014

BOGOTA - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale WTA turnira u Bogoti pošto je večeras u četvrtfinalu savladala Laru Aruabarenu iz Španije sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.