Izvor: Beta, 01.Okt.2011, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštiti istinu o dešavanjima na Jarinju

KRUŠEVAC, 1. oktobra 2011. (Beta) - Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio je u subotu da su informacije o dogadjajima na Jarinju drugačije od onih koje su u petak plasirane srpskoj javnosti i zatražio da se narodu saopšti istina.

Drašković je kritikovao sastanak Odbora za bezbednost Skupštine Srbije koji je održan u petak, jer, kako je naveo, predstavnici srpskih službi bezbednosti nisu "rekli istinu".

"Čelni ljudi srpske vojske i policije saopštili su Odboru istinu, a ona je takva da nije ni nalik onome što je servirano narodu Srbije", rekao je Drašković na tribini "Šta da radimo - Srbija na raskršću" koja je održana u Kruševcu.

Drašković je kazao da je Srbija danas na dramatičnom i sudbinskom raskršću i da bi u "narednih desetak dana mogla da bude gurnuta svojom voljom na stranputicu koja je neizbežno vraća u devedesete".

..
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPO traži istinu o Jarinju

Izvor: RTS, 01.Okt.2011

Informacije o događajima na Jarinju drugačije su od onih koje su plasirane srpskoj javnosti, kaže lider SPO-a Vuk Drašković, koji traži da se narodu saopšti istina. Sve spremno da se barikade sa severa Kosova pretvore u barikade Srbije ka Evropi, ocenjuje Drašković...Predsednik Srpskog pokreta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.