Kfor odgurao barikadu u centralnu Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2012, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor odgurao barikadu u centralnu Srbiju

LEPOSAVIĆ -

Pripadnici Kfora sinoć su u međuzoni, na teritoriji svoje nadležnosti, sklonili barikadu od drveća koja je onemogućavala saobraćaj iz centralne Srbije preko prelaza Jarinje, na Kosovo.

Barikada koja je bila postavljena na magistralnom putu Raška - Leposavić, u međuzoni, sinoć je odgurana od strane Kfora na deo koji pripada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << centralnoj Srbiji.

Vojnici su prepreke od drva gurnuli da bi, kako je objašnjeno, očistili sneg u međuzoni, i sada se prepreka na putu nalazi na delu teritorije u nadležnosti centralne Srbije.

Magistralni put Raška-Leposavić i dalje je u prekidu, i saobraćaj se otežano odvija preko alternativnih putnih pravaca, javlja Tanjugov izveštač.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.