Drašković: Odgovaraću zbog istine o Jarinju!

Izvor: S media, 06.Okt.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Odgovaraću zbog istine o Jarinju!

Predsednik SPO-a Vuk Drašković zatražio da krivično odgovara "zbog istine koju je saopštio građanima Srbije o incidentima na Jarinju". - Vlast smatra da se narodu moraju kazivati laži- ističe Drašković.

Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio je danas da se pridružuje zahtevima svih koji traže njegovu krivičnu odgovornost zbog toga što je rekao istinu o nedavnim zbivanjima na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Jarinju.

-Pošto je ta istina proglašena za državnu tajnu, a laganje naroda za patriotsku politiku, logično je da odgovaram, i to što pre - naveo je Drašković u izjavi dostavljeno agenciji Beta.

Obelodaniti informacije o Jarinju

Redžepi podržava akciju Euleksa

NATO: Kfor odlučuje o akcijama na terenu

Drašković je podsetio da je zbog govorenja istine stradao deset godina od Miloševićevih patriota, "ovih istih što i sada traže njegovo hapšenje" i koji javno govore da je istina zločin i da se narodu Srbije "moraju kazivati laži".

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko laže građane?

Izvor: Medijski istraživački centar, 06.Okt.2011

Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) izjavio je danas da se pridružuje zahtevima svih koji traže njegovu krivičnu odgovornost zbog toga što je rekao istinu o nedavnim zbivanjima na Jarinju.. 'Pošto je ta istina proglašena za državnu tajnu, a laganje naroda za patriotsku politiku, logično je...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

DRAŠKOVIĆ: TRAŽIM DA ODGOVARAM ZBOG ISTINE

Izvor: Kurir, 06.Okt.2011

BEOGRAD - Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) izjavio je da se pridružuje zahtevima svih koji traže njegovu krivičnu odgovornost zbog toga što je rekao istinu o nedavnim zbivanjima na Jarinju..."Pošto je ta istina proglašena za državnu tajnu, a laganje naroda za patriotsku politiku, logično...

Nastavak na Kurir...

"Kaznite me što država laže narod"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2011

Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) izjavio je da se pridružuje zahtevima svih koji traže njegovu krivičnu odgovornost zbog toga što je rekao istinu o nedavnim zbivanjima na Jarinju..."Pošto je ta istina proglašena za državnu tajnu, a laganje naroda za patriotsku politiku, logično je da odgovaram,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.