Čitajte na VESTI-DIGITAL: Život između straha i smeha

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na VESTI-DIGITAL: Život između straha i smeha

"Još sam jaka, neću se predati, dokazaću da su mi optužbe za ratni zločin podmetnule komšije Albanci jer sam odbila da im prodam zemlju, kaže za "Vesti" Milanka Terzić (63), uhapšena pre nedelju dana na prelazu Jarinje zbog navodnog ratnog zločina.

Ona će do 10. novembra biti u kućnom pritvoru u Pećkoj patrijaršiji, a iz tih uslova za naš list kaže da ne veruje šta ju je snašlo i da je te srede, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ko zna koji put krenula redovnim autobusom iz Beograda u Goraždevac da pomogne monahinjama u Pećkoj patrijaršiji koje su se spremale za slavu.

Više o ovoj temi možete čitati u tekstu naše novinarke Jelene L. Petković na VESTI DIGITAL, aplikaciji zahvaljujući kojoj su vaše novine na klik od vas.

Zavisno od toga da li koristite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zastrašivanje Srba na Kosovu: Milanki komšije smestile hapšenje

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2017

Srpkinja Milanka Terzić (63), koja je uhapšena na prelazu Jarinje zbog navodnog ratnog zločina, do 10. novembra ostaće u kućnom pritvoru u Pećkoj patrijaršiji. U razgovoru za "Vesti", Milanka je rekla da ne može da veruje šta ju je snašlo, objašnjavajući da neprestano dolazi na Kosovo i da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.