Zogan masaža briše bore za samo 5 minuta! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 18.Feb.2020, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zogan masaža briše bore za samo 5 minuta! (VIDEO)

Japanski metod podmlađivanja! Zogan masaža briše bore za samo 5 minuta!  Izdvojite samo nekoliko minuta dnevno i eliminišete sitne i značajno smanjite duboke bore, a rešićete se i otoka i naduvenosti!

Japanska podmlađujuća masaža lica Zogan, koja u prevodu označava „Kreiranje lica“ i ima drevne japanske korene, a nama ju je predstavila i privukla pažnju miliona širom sveta popularna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << japanska stilistkinja i ekspert za lepotu - Jukuko Tanaka.

U poslednjih nekoliko godina za Zogan masažu interesovanje žena svih uzrasta se samo povećava. Zogan masaža je prilično jednostavna za sprovođenje, lako se nauči i dostupna je svima, a oduzima samo 5-7 minuta dnevno.

U vašim rukama postaje moćno sredstvo ne samo za očuvanje mladosti, nego i za primetno podmlađivanje lica! Jukuko Tanaka garantuje da već posle dve nedelje svakodnevne masaže možete primetiti prve pozitivne rezultate.

Zogan masaža vidno ublažava bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminišu se otoci i naduvenost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci , rešava se problem „drugog podbradka“. Tako jak efekat se postiže zbog masiranja određenih „magičnih tačaka lepote“.

1. Limfna masaža Zogan aktivira izbacivanje toksina, poboljsava ishranu tkiva i oslobađa ih od suvišne tečnosti.

2. Duboka masaža mišića lica, koja obuhvata tehniku manuelne terapije, opušta mišiće, blagotvorno deluje na kožu i krvne sudove lica, jača i revitalizuje ih, zateže konture lica.

3. Svakodnevno masiranje lica (5-7 minuta dnevno), omogućiće da značajno podmladite kožu lica, eliminišete sitne i značajno smanjite duboke bore. Rešićete se otoka, naduvenosti, podočnjaka i drugog podbradka.

Zogan masažu treba obavljati uz upotrebu ulja ili kreme za masažu, koje se nanosi na prethodno očišćeno lice.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.