Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Manu Taro, najpopularnijeg psa na Instagramu

Maru Taro je četvorogodišnji šiba inu iz Japana koji, sa preko 380 hiljada pratilaca, važi za najpopularnijeg psa na fotoservisu Instagram. Šiba inu je antička vrsta pasa, koja je iz Kine u Japan stigala prije dvije hiljade godina. Izvorno, šiba inu je uzgojen za lov na sitnu divljač, kao što su ptice i zečevi. Rasa je skoro istrijebljena tokom Drugog svjetskog rata. Ljubitelji pasa su uz, pomoć preživjelih jedinki, nekako uspjeli da povrate ovu rasu pa je ovaj nekadašnji lovac danas jedan od najpopularnijih pasa za društvo u Japanu. Lako se obučava, poslušan Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fun/upoznajte-manu-taro-najpopularnijeg-psa-na-instagramu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Najpopularniji pas na Instagramu (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2013, 21:45

Maru Taro je četvorogodišnji šiba-inu iz Japana koji, sa gotovo 384.000 pratilaca najpopularniji pas na fotoservisu Instagram.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.