Umetnici iz Japana gosti Užičana

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Maj.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnici iz Japana gosti Užičana

UŽICE  - Srbija i Japan decenijama neguju prijateljske odnose na najvišem državnom nivou, ali i kulturi, privredi, sportu... Iz zemlje izlazećeg sunca stigle su brojne novčane i humanitarne pomoći srpskom narodu u vidu opremanja zdravstvenih centara, kupovine vredne medicinske opreme, opremanja škola i drugih objekata.

 
U Užicu će predstaviti i deo svoje bogate istorije i kulture, japanske veštine aranžiranja cveća i umetnost lepog pisanja.
 
Japanska ambasada u republici Srbiji u saradnji sa narodnim pozorištem u Užicu u sredu, 1. juna 2016. godine u 20 časova organizuje demonstraciju ikebane i radionicu kaligrafije na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Užicu (kralja Petra 12,...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.