Tipsarević posle maratona u drugom kolu Vimbldona!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević posle maratona u drugom kolu Vimbldona!

Srpski teniser Janko Tipsarević pasirao se danas u drugo kolo Vimbldona u Londonu.

Tipsarević, 288. igrač sveta, pobedio je posle tri sata i 56 minuta 68. igrača sveta Jošihita Nišioku nakon pet setova, 6:4, 6:7, 6:2, 5:7, 6:2.

Prvi set dobio je posle dva brejka, dok su obojica u drugom setu napravili po jedan brejk i odigran je taj-brejk, koji je japanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser dobio sa 7:2.

Srpski igrač je dva puta oduzeo servis protivniku u trećem setu i ponovo poveo u meču, dok mu je Nišioka uzvratio u narednom i izjednačio na 2:2. Tipsarević je dobro igrao u odlučujućem setu, u završnici je napravio dva brejka i plasirao se u drugo kolo.

Tipsarević će u drugom kolu igrati protiv četvrtog nosioca Kevina Andersona iz Južne Afrike.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.