Terzić: Nismo imali snage u završnici setova

Izvor: Politika, 13.Nov.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Nismo imali snage u završnici setova

SAPORO – Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je danas posle poraza od Italije, da su negove izabranice dobro igrale, ali da nisu imale snage u završnici setova.

„Igrali smo danas dosta dobro, postoji žal za završnicom setova u kojima nismo bili snažni i hrabri kao u početku meča. Igrali smo bez povređene Nataše Krsmanović i u ovakvoj situaciji teško je pobediti Italiju”, rekao je Terzić posle utakmice.

Odbojkašice Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << su doživele novi poraz na Svetskom kupu u Japanu pošto su jutros u Saporou izgubile od Italije sa 3:0 (29:27, 25:19, 25:20).

Na Svetskom kupu predstoje dva slobodna dana, a reprezentacija Srbije putuje u Tokio gde će odigrati mečeve poslednje runde prvog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

„Nadam se da će nam pauza biti dovoljna da se ekipa odmori i spremno dočeka poslednje utakmice u kojima ćemo pokušati da zabeležimo pobede”, rekao je Terzić.

Korektor srpskog tima Jovana Brakočević rekla je da je na ishod meča protiv Italijanki uticao prvi set i greške našeg nacionalnog tima.

„Vidi se da smo umorne i da imamo problema sa povredama. To ne čudi, jer smo celo leto zajedno i dajemo sve od sebe za reprezentaciju. U Japan nismo došle da bi se plasirale na Olimpijske Igre, već da bi obezbedile učesće na novom kvalifikacionom turniru. Nadam se da ćemo preostale utakmice završiti sa pobedama”, rekla je Brakočević.

Najbolje srpske odbojkašice sledeću utakmicu igraju u sredu 16. novembra protiv Dominikanske Republike, a taj meč počinje u 03,00 časa po našem vremenu.

Tanjug

objavljeno: 13/11/2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.