Svi kineski brodovi napustili područje Senkaku

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2012, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi kineski brodovi napustili područje Senkaku

26.09.2012. -

Svi kineski ribarski i patrolni brodovi su danas napustili područje ostrva Senkaku / Djaojujdao / u Istočnom kineskom moru, koji su predmet teritorijalnog spora između Kine i Japana, saopštila je japanska obalska straža. Međutim, graničari ne isključuju da je "povlačenje" privremeno, usled približavanja ostrvu tropske oluje. Kineski patrolni čamci i ribarski brodovi su se stalno, u poslednjih 8 dana, nalazili u blizini spornih ostrva.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve eksplozije u centru Damaska

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2012

26.09.2012. -..U centru Damaska su danas odjeknule dve moćne eksplozije. Kako prenosi TV stanica "Al-Manar", jedna od njih je eksplodirala u blizini zgrade Generalštaba oružanih snaga Sirije, u ulici Mehdi Ben Barka. Ima žrtava. Druga bomba je eksplodirala u modernom kvartu Abu Ruman, u blizini trga...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.