Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 03:34

Srpski dvojac bez kormilara odveslao u polufinale

Miloš Vasić i Martin Mačković završili trku na trećem mestu sa vremenom 6:43.18.

Početak avanture u Japanu nije bio obećavajuć za Miloša Vasića. Po sletanju u Tokio dobio je pozitivan test na korona virus, zbog čega je morao da trenira isključivo u hotelskoj sobi, što je njemu i njegovom partneru Martinu Mačkoviću otežalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pripremu za takmičenje. Međutim, srpski dvojac bez kormilara je uspeo da prebrodi sve nedaće i plasira se u polufinale.

Uprkos nešto slabijem startu, srpski veslači podigli su brzinu na vreme i trku u svojoj kvalifikacionoj grupi završili na trećoj poziciji sa vremenom 6:43.18.

Sa prve pozicije u dalje takmičenje otišli su Rumuni, drugo mesto pripalo je Holandiji, dok je najveći konkurent tokom trke našem dvojcu, Španija, završila kao četvrta.

Mačkovića i Vasića polufinalna trka očekuje 27. jula.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski dvojac bez kormilara u polufinalu OI

Izvor: Beta, 24.Jul.2021

Srpski dvojac bez kormilara, u sastavu Miloš Vasić i Martin Mačković, plasirao se danas u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju. Vasić i Mačković su u prvoj kvalifikacionoj grupi zauzeli treće mesto s rezultatom 6:43,18 minuta, što je bilo dovoljno za direktan plasman u polufinale.Oni su sjajno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.