SRPSKI BASKETAŠI STARTOVALI POBEDOM U JAPANU: Domović-Bulut UNIŠTIO Kineze!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 05:49

SRPSKI BASKETAŠI STARTOVALI POBEDOM U JAPANU: Domović-Bulut UNIŠTIO Kineze!

Naredni rival je Holandija.

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 uspešno je započela takmičenje na Olimpijskim igrama u Tokiju. Orlovi u sastavu Dušan Domović-Bulut, Dejan Majstorović, Aleksandar Ratkov, Mihajlo Vasić savladali su na otvaranju borbi po grupama selekciju Kine rezultatom 22:12.

Srbiju je do pobede vodio Dušan Domović-Bulut sa 11 postignutih poena, po četiri su dali Majstorović i Vasić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a jedan manje od njih Ratkov.

#3x3 #Tokyo2020

Serbia derrotó a China en cifras de 22 a 13 en basket 3 x 3 masculino. #JuegosOlimpicos

— EN LA HORA 🏆 (@enlahora_uy) July 24, 2021

Osim Orlova i Kineza, u grupi se još nalaze: Letonija, Poljska, Holandija, Belgija, Rusija i domaćin Japan, koji će kroz međusobne duele odlučiti ko će sa koje pozicije ući u četvrtfinale.

Treba napomenuti da će dva prvoplasirana tima direktno izboriti plasman u polufinale.

Srbija već danas od 8.25 igra svoj drugi meč na turniru, a protivnik je selekcija Holandije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.