SRBIJA MOŽE SAMO NAPRED! Ministar Vučević o dolasku japanske kompanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 14:50

"SRBIJA MOŽE SAMO NAPRED!" Ministar Vučević o dolasku japanske kompanije

Novi Sad danas otvara vrata jednoj od najmodernijih svetskih fabrika za proizvodnju električnih motora

- Dolazak japanske kompanije Nidek u Novi Sad je od velikog značaja za Srpsku Atinu, ali i za celu državu. Naša zemlja postaje lider u ovom delu Evrope, prepoznati smo kao stabilno i plodno ekonomsko tržište, a to se nije desilo preko noći, na tome smo radili neumorno. Ponosan sam na predsednika Vučića i njegove neprestane napore da našu otadžbinu činimo boljom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisao je Vučević.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

- Nidek je korak ka savremenom, to je karta ulaznica za još veće kompanije, a zbog njih, ali i drugih moćnih firmi, naši mladi mogu da se zaposle, njihovi roditelji konačno mogu mirno da spavaju, ne strahujući za budućnost. Hvala japanskim prijateljima što su baš kod nas došli sa inovacijama. Srbija može samo napred! - dodao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.