Prlainović: Najbolja utakmica u poslednje tri godine

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 13:13

Prlainović: Najbolja utakmica u poslednje tri godine

Srpski vaterpolista Andrija Prlainović bio je veoma zadovoljan posle pobede protiv Italije (10:6) i plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju.

"Dočekali smo četvrtfinale u dobrom raspoloženju, bio sam optimista i uveren da ćemo pobediti. Ovo nam je najbolja utakmica u poslednje tri godine. Srećan sam što ćemo naše reprezentativne karijere završiti u borbi za medalje. Kako god da bude, to je najmanje što smo zaslužili", rekao je Prlainović srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izveštačima u Tokiju.

On je dodao da veruje da ekipa može još bolje u polufinalu protiv Španije.

"Najviše su pokazali ovde, uopšte u poslednje tri godine. U kontinuitetu dobro igraju, pravi su tim, najteže je igrati protiv njih. Međutim, mislim da smo i mi dostigli dobru formu i da smo spremni da odigramo odličnu utakmicu u polufinalu", istakao je Prlainović.

Duško Pijetlović je ocenio da je ekipa opet pokazala kontinuitet i odigrala veoma dobro.

"U drugom delu smo malo i 'usporili', nismo hteli previše da rizikujemo i zato rezultat nije ubedljiv".

On je dodao da će "ključ" u polufinalu protiv Španije biti odbrana.



"Zasluženo su tu gde jesu, gubili smo od njih u poslednje tri godine, minimalno ili igrali nerešeno. Dobili su nas i ovde na početku, ali mi se nadamo da će sada naša odbrana biti prava, da ćemo biti skoncentrisani i sve završiti kako treba
", poručio je Pijetlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prlainović: Najbolja utakmica u poslednje tri godine

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2021

Dočekali smo četvrtfinale u dobrom raspoloženju, bio sam optimista i uvjeren da ćemo pobijediti. Ovo nam je najbolja utakmica u posljednje tri godine, izjavio je srpski vaterpolista Andrija Prlainović poslije pobjede protiv Italije (10:6) i plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.