Priča o Japanu u subotičkom Omladinskom klubu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča o Japanu u subotičkom Omladinskom klubu

U Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš" u Subotici danas u 19.30 časova, u okviru druženja Kluba putnika, mlada subotičanka Danka Vasković predstaviće svoj doživljaj Japana.

Japan je jedna od vodećih svetskih sila. Po nominalnom BDP-u je treća najveća svetska ekonomija, a po paritetu kupovne moći treća iza Sjedinjenih Američkih Država i Kine. Jedna je od tehnološki najrazvijenijih država sveta, vodeća na mnogim poljima naučnih istraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naročito u elektronici i robotici, kaže se u najavi.

Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" okuplja svetske putnike i putnice, turiste i avanturiste i one koji to tek treba da postanu. Jednom mesečno razmenjuju se priče i fotografije, recepti i prospekti, linkovi i kontakti, saveti i sve korisne i zabavne informacije vezane za nepredvidivi svet putovanja.

Ulaz je slobodan.
Pogledaj vesti o: Japan,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SU: Susret filozofskog kluba "Novi surferi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2016, 09:25

Oktobarski susret filozofskog kluba "Novi surferi" Fondacije "Danilo Kiš" biće održan danas u 18 časova u Filmskog klubu "Orient" Art bioskopa "Aleksandar Lifka" u Subotici. Ulaz je slobodan...Budući da se oktobarski razgovor realizuje u okviru IV Festivala filmova horora i fantazije "Hrizantema",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.