Pogodite gde grudi imaju svoje svetilište

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite gde grudi imaju svoje svetilište

U Japanu i grudi imaju svoje svetilište, koje je danas turističko mesto i posećuju ga žene iz svih delova sveta.

Karube Jinja je malo šintoističko svetište u Japanu koje je vekovima bilo mesto na koje su lokalni vernici dolazili da se mole. Međutim, sve se promenilo krajem 17. veka kada je "proplakala" trešnja koja se nalazila u svetilištu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Lokalno stanovništvo to je asociralo na plač majke koja želi još mleka kojim će da nahrani svoju bebu. Svetilište su ubrzo počele da posećuju majke koje su imale problema sa dojenjem, a kasnije i žene s drugih problemima vezanim uz grudi.

Kako se vest širila, svetilište su počele da obilaze i žene iz udaljenih sela i gradova, a kao prinos su donosile razne ručne radove u obliku grudi na kojima bi ispisivale svoje molitve.

Neki takvi radovi sačuvani su do danas, a za razliku od tada, ljudi danas više ne donose poklone već ih kupuju tamo. Najčešći suvenir su male plakete s grudima i ispisanom molitvom, a mogu da se kupe i privesci, grudnjaci i roba druge namene, naravno, u obliku grudi.

Ljudsko oko je stvarno lako prevariti (VIDEO)

Za sedmi rođendan ćerki poklonila vaučer za povećanje grudi!

Pogledajte najveće grudi na svetu! (VIDEO+FOTO)

Trešnja koja je proslavila svetište uvenula je oko 1940., a njen deo se još uvek čuva na mestu gde je rasla. Drvo su videle generacije Japanaca jer je mesto postalo odredište za sve žene koje imaju problema sa svojim grudima.

Ovo9 svetilište je danas turističko mesto za sve one koji se nadaju ozdravljenju od raka dojke i drugih tegoba, a i za one koji jednostavno posete grad Soja ili nisu zadovoljni veličinom svojih grudi.

Ipak, za sada u blizini svetilišta još uvek nema klinike za estetsku hirurgiju.

net.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.