Osaka i Karenjo Busta u polufinalu Ju Es opena

Izvor: Beta, 09.Sep.2020, 11:19

Osaka i Karenjo Busta u polufinalu Ju Es opena

Japanska teniserka Naomi Osaka plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je noćas pobedila 93. teniserku sveta Amerikanku Šelbi Rodžers posle dva seta, 6:3, 6:4.Osaka, deveta teniserka sveta, pobedila je posle sat i 20 minuta. Ona je tri puta oduzela servis Amerikanki, koja je napravila jedan brejk.Osaka će u polufinalu igrati protiv Amerikanke Dženifer Brejdi, koja je posle dva seta, 6:3, 6:2, pobedila Kazahstanku Juliju Putincevu.Brejdi je prvi put u polufinalu nekog grend slem turnira.Španski teniser Pablo Karenjo Busta plasirao se u polufinale pošto je pobedio Kanadjanina Denisa Šapovalova posle pet setova, 3:6, 7:6, 7:6, 0:6, 6:3. Meč je trajao četiri sata i sedam minuta i završio se posle jedan sat posle ponoći.Karenjo Busta će u polufinalu igrati protiv petog nosioca Nemca Aleksandra Zvereva.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Medvedevu ruski okršaj i polufinale u Njujorku

Izvor: RTS, 10.Sep.2020, 00:37

Ruski teniser Danil Medvedev savladalo je zemljaka Andreja Rubljova sa 3:0 i plasirao se u polufinale Ju-Es opena. U drugom delu kostura polufinale će igrati Karenjo Busta i Zverev. . Rezultat po setovima u ovom ruskom duelu koji je trajao dva i po sata bio je 7:6 (8:6),...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.