Ogledalo koje daje upustva za šminkanje

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 31.Mar.2010, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogledalo koje daje upustva za šminkanje

TOKIO - Digitalno ogledalo je najnovije tehnološko "čudo" poznate japanske kozmetičke kuće "Šiseido".

Kad se žena pogleda u ogledalo ono odmah skenira njeno lice i potom ga prikazuje u nebrojenim kombinacijama raznih tonova rumenila, senki za oči i ruža za usne.

Kad žena odabere kombinaciju u kojoj sebi izgleda najprivlačnije, digitalno ogledalo naznačava s kojim proizvodima je šminkanje "iz snova" izvedeno i žena može da ga ponovi kod svoje kuće.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />Ogledalo pokazuje i kako našminkano lice izgleda iz svih mogućih uglova, naveli su mediji.

Ova revolucionarna tehnologija šminkanja "po meri" je veoma praktična i zbog toga što omogućava uštedu šminke.

Digitalno ogledalo postavljeno je u mnogim japanskim prodavnicama kozmetičkih proizvoda i šminke gde je sa velikim oduševljenjem prihvaćeno među ženama.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.