Ne razmišaljamo o medalji, već o najboljoj igri

Izvor: Beta, 19.Okt.2010, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne razmišaljamo o medalji, već o najboljoj igri

BEOGRAD, 19. oktobra 2010. (Beta) - Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je u utorak da želi da ekipa odigra što bolje na Svetskom prvenstvu u Japanu i ne razmišlja o tome kako će osvojiti medalju.

Reprezentacija Srbije u četvrtak putuje u Kinu gde će se pripremati za Svetsko prvenstvo do 27. oktobra.

"Naša očekivanja su ista kao i prošli put, mada su očekivanja javnosti mnogo veća. Želimo da odigramo najbolje što možemo, da pokažemo da smo prava ekipa, a ne da razmišljamo o medaljama", rekao je Terzić na konferenciji za novinare.

Kapiten reprezentacije Srbije Jelena Nikolić istakla je da se "ekipa ne zadovoljava osrednjim plasmanom i da želi da ponovi uspeh sa prošlog Svetskog prvenstva.

"Volela bih da od prve utakmice odigramo najbolje što možemo i da stvorimo dobru atmosferu koja će nas nositi do kraja prvenstva. Mislim da su Poljska i Japan dobri rivali u grupi, ali verujem da možemo da se plasiramo u drugi krug", rekla je Nikolićeva.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.