NIŠIKORI: Meč sa Novakom je UVEK veliki izazov

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠIKORI: Meč sa Novakom je UVEK veliki izazov

Japanski teniser naredni je protivnik Đokoviću.

Novak Đoković naredni meč na Vimbldonu igraće protiv Keija Nišikorija i sastaće se u sredu po osamnaesti put na ATP turu. Novak je daleko uspešniji, slavio je u čak petnaest navrata, dok je Kei pobeđivao samo 2011. u Bazelu i tri godine kasnije u polufinalu Ju Es Opena.

TO JE TO, LAGANO: Nadal će ODUŠEVITI sve žene ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta posle INTERESANTNE izjave (FOTO)

BEKAMOV SIN POLUDEO ZA NOVAKOM! Mali Romeo nije mogao da veruje šta mu se desilo (FOTO)

"It's too early to let my guard down. In order to win, the battle gets tougher from here on," says #KeiNishikori. He knows his challenge to reach the last four at #Wimbledon will be met with resistance from his next opponent: 3-time champion #NovakDjokovichttps://t.co/e9r2JjZIKD

— Kyodo News - English (@kyodo_english) July 10, 2018

Ovo će im biti prvi duel na travnatoj podlozi, a oba susreta u 2018. pripala su takođe Đokoviću – na Mastersu u Madridu, odnosno Rimu.

- Novak uvek igra dobro na travi. Takođe, ponovo deluje odlično na terenu, snažno... Znam da će biti teško. Ne znam da li smo ikada igrali na travi... Nismo? Onda će to biti nešto novo za nas, ali znam da nas čeka novi 'veliki rat'. Uvek uživam da igram protiv njega. To je uvek veliki izazov i pravo uživanje, iako možda nemam dobar skor protiv njega - rekao je Kei.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.