Izvor: Vostok.rs, 04.Jun.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar odbrane Japana zahvalio Rusiji na pomoći

04.06.2011. -

Ministar odbrane Japana Tosimi Kitadzava prilikom susreta u Singapuru s zamenikom premijera Sergejem Ivanovim zahvalio je Rusiji na pomoći, pruženoj prilikom havarije na atomskoj elektrani Fukušima-1. Ivanov je istakao da su ruski stručnjaci uvek spremni da pomognu japanskim kolegama. Ivanov i Kitadzava su razmotrili pitanja denuklearizacije Korejskog poluostrva. Zamenik premijera je takođe ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << o programu razvoja Kurilskih ostrva, koji predviđa stvaranje infrastrukture, modernizaciju preduzeća, izgradnju puteva i aerodroma. Susret je održan na marginama foruma ministara odbrane zemalja Azijsko-Pacifičkog regiona Dijalozi u Šangri-lau.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Zemlje ZND u slučaju priključenja antikriznom fondu EvrAzES će moći da pretenduju na njegove resurse

Izvor: Vostok.rs, 05.Jun.2011, 11:10

05.06.2011. -..Zemlje ZND u slučaju priključenja antikriznom fondu EvrAzES će moći da pretenduju na njegove resurse. To je saopštio zamenik premijera, šef ministarstva finansija RF Aleksejć Kudrin na konferenciji za štampu posle susreta ministara finansija ZND. Ministar je saopštio da objavljeni...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.