Milić Vukašinović kriv za horor u X faktoru

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2013, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić Vukašinović kriv za horor u X faktoru

Proteklih dana u medijima se pojavila fotografija maskiranog takmičara koji je uspeo da uplaši voditeljku, a potom da i šokira žiri. Takmičar koji je na sebi imao crnu kovrdžavu periku, kreč beo ten, jarko crveni karmin i odelo sa japanskim motivima je, u stvari, doktor za rokenrol Milić Vukašinović!

Malo šminke i perika čine čuda: Milić Vukašinović prevario produkciju i žiri X faktora

 

Iako je poznat publici, Milić je rešio da svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kolegama zada težak zadatak, da ocene njegovo pevanje bez predrasuda i znanja ko se krije iza maske.

 

Kako portal Mondo.rs nezvanično saznaje, Milić se prijavio samoinicijativno, pod pseudonimom, i niko iz produkcije nije znao ko je takmičar pod maskom.

 

Vukašinović je pevao svoju novu autorsku pesmu, a kako su Kiki, Kristina, Željko i Emina reagovali na njegovu pojavu i kakvi su bili komentari strogih sudija X faktora na Milićevo pevanje videćemo sutra 21.15 na TV Pink.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Milić Vukašinović kriv za horor u X faktoru

Izvor: Dzungla.org, 19.Nov.2013

Proteklih dana u medijima se pojavila fotografija maskiranog takmičara koji je uspeo da uplaši voditeljku, a potom da i šokira žiri. Takmičar koji je na sebi imao crnu kovrdžavu periku, kreč beo ten, jarko crveni karmin i odelo sa japanskim motivima je, u stvari, doktor za rokenrol Milić Vukašinović!. OpširnijeVesti...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.