Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jun.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MPU: Izložba „Lutke Japana“ od 15. juna

U sredu 15. juna u 18 časova u Muzeju primenjene umetnosti biće svečano otvorena izložba „Lutke Japana“. Publika će biti u prilici da vidi oko 80 eksponata ove, putujuće, postavke. Tu su Hina i Gogacu lutke za devojčice i dečake, Bunraku i No lutke inspirisane japanskim tradicionalnim umetničkim formama, Kokeši drvene lutke, kao i mnoge ... The post MPU: Izložba „Lutke Japana“ od 15. juna appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Pozorište „Boško Buha“: „Petar Pan“, premijera

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jun.2016

U sredu 15. juna pozorište „Boško Buha“ na repertoar stavlja predstavu za decu „Petar Pan“. Premijera je u 17 časova, a sledeće izvođenje u četvrtak 16. juna, takođe u 17 časova. Ovoga puta, „Petar Pan“, klasično delo engleskog pisca Džejmsa Metjua Berija, stiže nam u dramaturškoj...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.