Kolaković: Svetski Kup nije izgubljeno vreme

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković: Svetski Kup nije izgubljeno vreme

Trener muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je posle meča sa SAD da Svetski kup nije izgubljeno vreme za njegovu ekipu.
Krenuli smo jako loše, a posle druge runde sa mlađim igračima smo nagovestili bolje dane i mislim da smo ih dočekali. Nismo se plasirali na OI, ali ovaj šampionat nije izgubljeno vreme – rekao je Kolaković posle meča.

Srbija je u poslednjem kolu Svetskog kupa u Japanu pobedila SAD sa 3:0 i završila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na osmom mestu.
Bili smo znatno brži i lakši, dobro motivisani. Delovali smo dobro u servisu i odbrani i posle prvog seta su stvari išle znatno bolje nego što smo očekivali – kazao je Kolaković.
On je rekao da se nada da su igrači posle SK „pametniji i bolji”.
Neke stvari ćemo morati da menjamo, unapređujemo kako bi se našli na Igrama, jer je najveće prokletstvo sporta rezultat. Iskreno se nadam da ćemo posle ovog šampionata biti pametniji i bolji nego što smo bili do sad – istakao je Kolaković.
Na Olimpijske igre 2012. kvalifikovale su se Rusija, Poljska i Brazil, a Srbiju čekaju dodatne Evropske kvalifikacije.
Očekuje nas težak turnir sa osam reprezentacija, koji je kao Evropsko prvenstvo osim što nema Poljaka i Rusa. Biće teško, prvi turnir je u maju za šta će biti potrebna velika psihička i fizička priprema – rekao je Kolaković.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.