Japan: Specijalan tim za otvaranje radnih mesta za mlade

Izvor: S media, 22.Avg.2010, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan: Specijalan tim za otvaranje radnih mesta za mlade

Vlada u Tokiju ima nameru da osnuje specijalan tim čiji će zadatak biti da radi na stvaranju novih radnih mesta za mlade, pre svega za diplomce univerziteta, koji sve teže dolaze do zaposlenja, obelodanio je japanski premijer Naoto Kan.

Tim, kojim će rukovoditi Kanov pomoćnik, poslanik Demokratske stranke Manabu Terata, bi trebalo da osmisli kratkoročne mere za povećanje zaposlenosti i srednjoročne i dugoročne planove za otvaranje novih radnih mesta za diplomce, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji se zapošljavju u sve manjem broju, prenela je japanske agencija Kjodo.

Tokom posete Kjotu, Kan je takodje najavio da će već sledeće nedelje početi rad na novim merama za stimulaciju japanske privrede.

Cilj mera je da spreče dalje usporavanje ekonomskog rasta.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Japan: Specijalan tim za otvaranje radnih mjesta za mlade

Izvor: Capital.ba, 23.Avg.2010, 09:23

TOKIO, Vlada u Tokiju ima namjeru da osnuje specijalan tim čiji će zadatak biti da radi na stvaranju novih radnih mjesta za mlade, prije svega za diplomce univerziteta, koji sve teže dolaze do zaposlenja, objelodanio je japanski premijer Naoto Kan. Tim, kojim će rukovoditi Kanov pomoćnik, poslanik...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.