JAPANCI POKLEKLI U UNAPRED DOBIJENOM MEČU: Kostarika jedan šut - jedan gol

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 14:11

JAPANCI POKLEKLI U "UNAPRED DOBIJENOM MEČU": Kostarika jedan šut - jedan gol

Meč drugog kola Grupe E.

Fudbaleri Kostarike pobedili su Japan sa 1:0 u drugom kolu E grupe Mundijala u Kataru i tako su zakomplikovali situaciju u grupi. Ppogodak dao je Kejšer Fuler, fudbaler lokalnog Eredijana, u 81. minutu. Bio je to jedini šut u okvir gola Kostarikanaca tokom celog meča.

Kostarika koja za 170 minuta fudbala nije uspela da šutne u okvir gola, niti da stvori ozbiljnu šansu pred golom rivala na Mundijalu u Kataru, postigla je šokatan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogodak u 81. minutu utakmice i srušila Japan.

JAPAN - KOSTARIKA  0:1 (0:0)

Strelac: Fuler 81.

Stadion: Ahmad bin Ali, Al Rajan  

Sudija: Majkl Oliver (Engleska)

Japan: Gonda - Nagatomo, Jošida, Itakura, Jamane - Morita, Endo - Soma, Kamada, Doan - Ueda.

Kostarika: Navas - Vaston, Duarte, Kalvo, Oviedo - Fuler, Borhes, Tajeda, Tores - Kembel, Kontreras.

Sada se zakomplikovala situacija u grupu, a ako bi Nemačka u poslednjem meču dana savladala Španiju onda će sve selekcije iamti po tri boda uoči trećeg kola.

GRUPA E

1.kolo

Nemačka - Japan 1:2 (1:0)

Španija - Kostarika 7:0 (3:0)

2. kolo

Japan - Kostarika 0:1 (0:0)

(Fuler 81.)

Španija - Nemačka (20)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAPANCI NISU IZDRŽALI PRITISAK: „Samuraji“ bili i više nego oprezni zbog važnosti meča, kazna stigla pred sam kraj utakmice!

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Nov.2022

Japan izgubio nešto što nije smeo, sada druga runda izgleda kao veoma, veoma teška misija… Kostarika je uspela da ostane u igri na ovom Mundijalu pošto je uspela da savlada Japan, pa se situacija u grupi E prilično zakomplikovala. Danas su na stadionu „Ahman Bin Ali“ u Al Rajanu uspeli da...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.