Čist luksuz: Jednosoban stan vredan 18 miliona evra (FOTO)

Izvor: S media, 14.Jul.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čist luksuz: Jednosoban stan vredan 18 miliona evra (FOTO)

Čuvena aukcijska kuća Sotbi počela je da nudi luksuzan jednosoban stan u Japanu za neverovatnih 18 miliona evra.

Taj luksuzan stan smešten je u okrugu Minamiazabu u Tokiju, jednom od najelitnijih delova japanske prestonice.

Za 1.8 milijardi jena, novi vlasnik dobiće penthaus od 412 kvadrata na desetom spratu i moći će da se pohvali da su mu prve komšije neke od najistaknutijih ličnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Japana.

Stan je opremljen antikvitetima i ručno izrađenim nameštajem iz celog sveta. Sadašnji vlasnik je kupio stan u izgradnji i skoro dve godine je utrošio da od njega napravi stambeno remek delo.

U dnevnoj sobi je čuveni Hiroši Sendžu naslikao jedno od svojih najboljih dela.

Većina nameštaja koja se nalazi u ovom stanu ručno je izrađena. Zidovi, plafoni i podovi obloženi su najkvalitetnijim drvetom i kamenom uvezenim iz Italije.

Trpezarija izrađena u japanskom stilu napravljena je isključivo za mini prijeme, tokom kojih kuvar može da služi goste iz svoje pažljivo dekorisane kuhinje.

Takođe postoji i takozvana “opuštena trpezarija” koja izlazi na terasu izrađenu u francuskom stilu koja gleda na jedan od najlepših tokijskih parkova.

Kuhinja je savremeno opremljena La Kornoovim aparatima, daleko poznatim po tradicionalnim šporetima i rernama.

Najzanimljivija je spavaća soba, u koju se ulazi kroz jedan uzani hodnik u koji su smešteni i plakari za odeću. U sobi se nalazi i luksuzna kada, kao i televizor od 60 inča.

Da bi ovom stanu dodao još malo čari, ako je to ikako moguće, sadašnji vlasnik je u spavaću sobu ugradio i prostrani đakuzi.

(Daily Mail)

Foto: Daily Mail printscr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.