Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2021, 21:57

Červar: Japan opomena, nismo Francuska da imao 100 šutera

Ovo nije šok. Šok je bio kada se unaprijed govorilo da ćemo dobiti Japan, Katar i ostale te da idemo po zlato. Oni su dobra reprezentacija koja je domaćin Olimpijskih igara, rekao je Lino Červar, selektor hrvatskih rukometaša, nakon što je njegova reprezentacija razočarala je na početku Svjetskog prvenstva u Egiptu i odigrala samo 29:29 protiv Japana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Červar: Japan opomena, nismo Francuska da imamo 100 šutera

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2021

Ovo nije šok. Šok je bio kada se unaprijed govorilo da ćemo dobiti Japan, Katar i ostale te da idemo po zlato. Oni su dobra reprezentacija koja je domaćin Olimpijskih igara, rekao je Lino Červar, selektor hrvatskih rukometaša, nakon što je njegova reprezentacija razočarala je na početku ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.