Balkanski kviz u poznavanju japanskog jezika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 11:02

Balkanski kviz u poznavanju japanskog jezika

U nedelju je u Beogradu, na Filološkom fakultetu u Beogradu održan balkanski kviz u poznavanju japanskog jezika i kulture.

Ekipa u kojoj je bio Staropazovčanin Miloš Jovičić, osvojila je treće mesto.

Takmičenje "Japan Bowl" predstavlja osnovu za budućnost i pomoć novim generacijama lidera u balkansko-japanskim odnosima.

Ono je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << veoma značajno za bolje razumevanje Japana na Balkanu, čime se promovišu prijateljski odnosi između zemalja.

U Srbiji je počelo kao mali kviz pre pet godina, a sad je preraslo u veće razmere, jer dolaze učesnici iz celpg regiona, a najlepše je druženje sa ljudima koji dele ista interesovanja širom Balkana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.