Živković: Bez oscilacija do pobede nad Jagodinom

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: "Bez oscilacija do pobede nad Jagodinom"

Trener fudbalera Novog Pazara Marjan Živković rekao je da njegova ekipa mora da igra konstantno i bez oscilacija tokom svih 90 minuta, ako želi da pobedi Jagodinu u sutrašnoj utakmici trećeg kola Prve lige Srbije.

"Poznajem dobro rivala, imaju dosta korektan tim, kojem od prošle sezone nedostaju napadači Miroslav Lečić i Stanimir Milošković. Ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu u Čelarevu, možemo da se radujemo", rekao je Živković.

Novopazarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su 11. na tabeli sa dva boda, dok je Jagodina poslednja bez osvojenog boda.

"Nisam zadovoljan bodovnim učinkom, ali ubedjen sam da će se malo ekipa radovati protiv nas. Prilično smo čvrsti, ali i nestabilni. Ako otvorite utakmicu vodjstvom od 2:0, kao mi protiv ČSK Pivare, normalno je da pobedite sa 4:0. Ipak, odustali smo od igre koja donosi rezultat, a domaćin je iskoristio naš pad i stigao do boda", naveo je Živković.

Poslednjeg dana prelaznog roka u Pazar su stigli štoper Deni Pavlović, Uroš Stepanović i povratnik Mehmed Avdić, koji igraju u veznom redu, kao i napadač Jovan Jovanović, a nešto ranije i fudbaler sredine terena Marko Vučetić i ofanzivni Marko Simić.S druge strane, klub nije dogovorio saradnju sa Irfanom Vusljaninom i Seadom Hadžibulićem, a nije realizovan ni transfer Nemanje Petrova iz pirotskog Radničkog.

"Ne bismo dovodili te igrače da nemaju kvalitet, što se odnosi i na ranije akvizicije. Pojačaće konkurenciju i doprineti da budemo visoko kotirani. Želimo povratak u Super ligu, a vreme će pokazati koliko je to realno", kazao je Živković.

"Potrebno je dosta rada i strpljenja da bi potpuno novi tim funkcionisao na željenom nivou. Za mesec dana klub se stabilizovao, sredio finansije i doveo 18 do 20 novajlija. Trebalo ih je najpre selektirati, pa tek početi sa radom", dodao je on.

Utakmica izmedju Novog Pazara i Jagodine igraće se u nedelju od 16.30 na Gradskom stadionu.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.