Žandarm osumnjičen za ubistvo

Izvor: Prva.rs, 23.Dec.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarm osumnjičen za ubistvo

Dačić je rekao da se radi o pripadniku Žandarmerije koji je suspendovan sa posla pre izvesnog vremena, kao i da će optužnica biti izneta posle obdukcije, koju je naložio javni tužilac. “Istraga je u toku i posle obdukcije imaćemo jasniju sliku šta je izazvalo smrt osobe koja je pronađena u kući u naselju Pora“, rekao je Dačić. Ovo nije prvi put su pripadnici Žandarnerije osumnjičeni za ubistvo.U junu ove godine policija je privela pripadnika Žandarmerije zbog sumnje da je ubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i spalio dvojicu mladića kod Jagodine.Krajem novembra zbog sumnje da je ubio mladića, čije je telo pronađeno u automobilu, niška policija je uhapsila Aleksandra R., takođe pripadnika Žandarmerije. U oktobru, takođe u Nišu, policija je uhapsila pripadnika Žandarmerije jer je nekoliko dana ranije pucao i ranio jednu ženu u tom gradu koja je bila u svojoj "tojoti koroli” samo zato što mu se nije sklonila s puta.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Žandarm zvani Četnik ubio oklagijom?

Izvor: Večernje novosti, 23.Dec.2013

UŽIČKA policija uhapsila je Dalibora Tomaševića sa nadimkom Četnik (29), pripadnika kraljevačkog odreda Žandarmerije, pod sumnjom da je u nedelju ujutru u Užicu na smrt pretukao Bobana Dumbelovića Dumbelu (42). Da se u jednoj kući u naselju Pora nalazi beživotno telo stradalog, Hitna pomoć...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.