ZLOČIN KOD VELIKOG GRADIŠTA: Ubijen posle kafanske svađe

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN KOD VELIKOG GRADIŠTA: Ubijen posle kafanske svađe

Policija je uhapsila Živorada S. (70) iz Srednjeva, zbog sumnje da je u nedelju ujutru hicem iz pištolja ubio Draška P. (51) iz Gareva VELIKO GRADIŠTE – Policija je uhapsila Živorada S. (70) iz Srednjeva, zbog sumnje da je u nedelju ujutru hicem iz pištolja ubio Draška P. (51) iz Gareva. Ovaj zločin dogodio se u Češljevoj Bari, posle sukoba koji je između njih dvojice izbio u kafani. Pročitajte još: ZLOČIN KOD JAGODINE: Ubijen ispred kafanePrilikom hapšenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << osumnjičenom je oduzet pištolj za koji nije imao dozvolu. Motiv ovog zločina i sve okolnosti koje su mu prethodile, biće poznati nakon istrage, koja je u toku. Prema pričama meštana Srednjeva, uhapšeni Živorad bio je devizni penzioner, jer je godinama radio u Beču. Pročitajte još: UBISTVO U KAFANI: Vlasnik tvrdi da je tuča izbila zbog računaNikome nije poznato oko čega su se Živorad i Draško posvađali, jer do sada nisu bili ni u kakvom sukobu. Pretpostavljaju da je sukob izbio zbog alkoholisanosti, jer su obojica pila u kafani do pet sati ujutru.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

STRAVIČAN ZLOČIN KOD VELIKOG GRADIŠTA: Sedeli u kafani i pili, zatim je počela svađa, pa ponižavanje, i na kraju METAK U ČELO

Izvor: Kurir, 07.Okt.2018

Živoslav Stević (70) uhapšen zbog sumnje da je ispred kafane u selu Srednjevo kod Velikog Gradišta jednim hicem iz pištolja likvidirao Dančeta Pajkića (51)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.