Uhapšena trojka osumnjičena za ubistvo

Izvor: B92, 18.Sep.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena trojka osumnjičena za ubistvo

Beograd -- Pripadnici MUP u Jagodini i Požarevcu uhapsili su bračni par T. A. (38) i Ž. A. (48) iz Svilajnca i B. Đ. (49) sa područja Žabara.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su oni 14. septembra u kući supružnika u Svilajncu udarcima buteljkom vina usmrtili sedamdesetpetogodišnjeg muškarca iz sela u okolini Žabara koji im je bio u gostima, rečeno je u saopštenju.

Potom su, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako se sumnja, telo muškarca stavili u prtljažnik njegovog vozila, odvezli i ostavili u dvorištu jedne vikendice u okolini Svilajnca.

Njih troje su se zatim odvezli do kuće žrtve iz koje su ukrali dva bicikla, koje je policija u kući osumnjičenih pronašla.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšena trojka osumnjičena za ubistvo u Svilajncu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2018

BEOGRAD - Pripadnici MUP u Jagodini i Požarevcu uhapsili su bračni par T. A. (38) i Ž. A. (48) iz Svilajnca i B. Đ. (49) sa područja Žabara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.