Uhapšen mladić iz Jagodine koji je tražio od devojčice da se slika bez odeće

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić iz Jagodine koji je tražio od devojčice da se slika bez odeće

Policija u Jagodini uhapsila je L. Đ. (20) iz tog grada zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući, zahtevao od devojčice (11) da se fotografiše bez odeće i pošalje mu fotografije, što je ona i učinila, saopštila je danas.

Kako je navedno u saopštenju Policijske uprave, osumnjičeni se tereti da je u maju ove godine neovlašćeno pristupio računaru dečaka (11) i potom sa njegovog fejsbuk profila ostvario komunikaciju sa devojčicom od koje je zahtevao da se fotografiše >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bez odeće i pošalje mu fotografije, što je ona i učinila.

L. Đ. se sumnjiči i da je pokušao da navede devojčicu da se sastanu i ostvare intimni kontakt, ali do tog susreta nije došlo.

On će biti priveden Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u Beogradu za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polnih sloboda prema maloletnom licu i neovlašćen pristup tuđem računaru, računarskoj mreži i tuđoj bazi podataka.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevario dete (11) da se slika gola, tražio i seks

Izvor: Mondo, 22.Jun.2018

Policija u Jagodini uhapsila je L. Đ. (20) iz tog grada zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući, zahtevao od devojčice (11) da se fotografiše bez odeće i pošalje mu fotografije...Foto: MONDO/Mario Milojević..Kako je navedwno u saopštenju Policijske uprave, osumnjičeni se tereti da je u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.