Trg imenovan po ubijenom novinaru

Izvor: B92, 26.Apr.2010, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trg imenovan po ubijenom novinaru

Beograd -- Po dopisniku "Večernjih novosti" iz Jagodine Milanu Pantiću, ubijenom 11. juna 2001. godine ispred svoga stana, odlukom Gradske skupštine Jagodine, nazvan trg.

Odluka je doneta jednoglasno, za nju su glasali odbornici i stranaka na vlasti i u opoziciji. Odluka će stupiti na snagu osmog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku grada, a primenjivaće se posle dobijanja saglasnosti Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, kako to nalaže Zakon o lokalnoj samoupravi, kada su u pitanju nazivi ulica.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trg novinara Milana Pantića

Izvor: Blic, 26.Apr.2010

Dopisnik "Večernjih novosti" iz Jagodine Milan Pantić, koji je mučki ubijen 11. juna 2001. godine ispred svoga stana, danas je, odlukom Gradske skupštine Jagodine, dobio trg...Odluka je doneta jednoglasno, za nju su glasali odbornici i stranaka na vlasti i u opozicij..."Odluka će stupiti na snagu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.